Monday, February 9, 2015

♥♡Birthday Cake ♥ Frozen Themed♥♡

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه

~Frozen oh Elsa...~ 
Entry kali ini saya nak share gambar-gambar kek harijadi yang bertemakan Frozen. Memang demam Frozen Elsa ni tak habis-habis lagi. tadi pun dapat lagi order kek birthday tema Frozen. alhmdulillah..trimakasih pd customer y sudi order

More to share...inshaAllah...




♥♡Doorgift Apam Polkadot♡♥

Entry kali ini berkenaan dengan apam polkadot... alhamdulillah..dah hmpir 5 tahun mengusahakan Musnida Bakery sampai ke hari ni masih lagi tinggi permintaan terhadap apam polkadot ni. apa taknya,bukan setakat harganya yg amat2 murah--hanya rm18/50biji utk y berinti n rm15/50biji utk yang tiada inti,apam ni sedap dan sesuai utk semua golongan..yes! SEMUA lapisan masyarakat dpt mkn apam ni.. bdak2 kecik sgt sukakn rupa apam y comel n warga emas pn sukakn rasanya y kurang manis.. 

Jujurnya, apam memang sangat sesuai utk org yang sakit tekak macam saya sekarang ni..memang tenagh reject makanan yang berminyak sekarang..hihii..

RM1.00/bj
Min order 50biji


Ok..gambar apam polkadot kat atas ni yg gebu gebas saiz sebesar Muffin ni murah sangat. rm1.00 sahaja utk satu bekas siap packaging mcm ni..Sesuai utk djadikan doorgift perkahwinan.. mmg berbaloi2 untuk yang tercari-cari cenderahati yang murah.. 


RM 12/balang

♥Doorgift Muffin♥Murah♥

'Doorgift' atau Cenderahati Muffin ini sangat-sangat sesuai untuk apa jua majlis seperti perkahwinan, pertunangan, akikah, majlis ulang tahun kelahiran mahupun majlis doa selamat....

Muffin yg comel ni djual hanya dgn harga RM1.00 sebiji. murah kan?? muffin+individual box macam ni.. minimum order 50biji

Tempahan 1000pax ++ akan mendapat special discount dari kami! ^_^ 




Tq pada customer yang sudi menempah 1100pax muffin coklat & pandan dr kami.. terima kasih. 
^_^