Wednesday, June 29, 2011

~::Carrot+Walnut Cupcakes::~ Highly Recommended!!



~:: Choc MOist Cake+ Fresh Cream Topping+Cadbury n Oreo Crush Deco::~




Super Yummy!!!! Fresh Cream + Cadbury+ Oreo crush~

~Red velvet cupcakes~ mini b/berry cheese tart~ mini fruit tartlets~ apam polkadot~







Birthday Bash for HAdi~ Hopefully next year ade org lain yg tlg order utk dia~ HAdi~ Selamat Hari Tue~ Same goes to you~ Siti Zulaikha Ismail yg kini jauh di Ipoh~ 

~ Carrot+Walnut Cake~




Carrot n walnut cake~ special request dr Abg Azmi Aman for his parents' special day~ 

This cake is baked by my beloved hubby~ Mr Muscamarol Effendy~ I was so jealous to him because he can bake well compared with me~ huhu~ I need to improve it!! Really!!





Carrot+Walnut cake ni nmpk pon mcm padat sbbnye mmg penuh ngn fresh carrot yg d parut+ walnut~ so kek ni tak kn naik mcm sponge cake~ 





Inilah hasil buah fikiran dn kerja 
tgn sy ~ huhu

Tuesday, June 21, 2011

~Sesi KEmas KIni~

Para Pelanggan yg dihargai~


Terima Kasih atas segala sokongan yg diberikan~ Kami akan cuba menyediakn servis yg terbaik utk anda semua~ segala komen2 yg membina amatlah kami hargai.. yg baik kami cuba kekalkan, yg kurang baik, kami akan cuba sedaya upaya utk perbaiki~







Kami sudah mengemaskini gallery beserta senarai harga~ caj penghantaran juge~ utk senarai harga~ terdapat sedikit perubahan dari segi harga utk sesetengah harga kek~ yg boleh kami kekalkan, kami cuba kekalkan~ maklumlah~ harga brg turun naik~ smua pon dh maklum kn?? 


Senarai Harga terkini ade di GALLERY





Utk pengetahuan smua~ kami pon supply barang2 bakeri~ daripada jenis2 tepung,marjerin, gula smpilah ke kotak utk packaging~ penghantaran smpi ke pintu rumah~ tk perlu ke kedai~ pening2 kepala nk cari parking~ just call je ktorng n bgtau perlukan ape~ bg masa 24 jam n brg2 tu akn sampi ke pintu rumah anda!! 

Then... 1 lgi~ kami pon amat2 mengalu2kan tempahan utk roti~ lebih2 lg pada mereka2 yg ska menjaga kesihatan, utk pesakit2 diabetes, darah tinggi dsb~ wlaupn roti senang didapati dmana2 kedai, nmun smua org mesti alert yg roti2 dari kilang ni byk mengandungi food preservatives n pada kami, smua dh sedia mklum kesan2 jangka pjg klu mkn terlalu byk mknn yg mempunyai food preservative~ 

* TIPS nk tahu roti tu byk food preservatives~ klu korg tgk kt Expiry Date~ Cth: 21 June 2011, cuba simpan je roti tu utk seminggu lgi~ (tp jgn mkn pulak!) then,cuba tgk dlm tmpoh tu~ ade tk kulat kt roti~ klu kulat tu tumbuh cepat~ itu tandanya roti tu tk mengandungi bahan2 pengawet yg byk~begitulah sebaliknya~ Then,klu roti tu sgt2 fluffy~ tu salah satu tanda yg bahan pengawet byk kt lam roti tu!! Fikir2 kn~ 
**(dulu slalu tertanya2 knpe roti tu fluffy sgt~ sedap plak tu~ tp .... bla dh tahu kebenarannya~ sy fikir dua kali nk mkn~)

Monday, June 20, 2011

~:: Muffin::~


~ Blue Poppy Seed Muffin+ Lemon Zest ~ 


BLUe PoPPy SeEd Muffin 


~ Vanilla Oreo Muffin~ 

Happy Father's Day to all wonderful fathers in this world! I'm so glad today because I still have my father~ En. Omar Bin Mohamad and my beloved father-in-law~ En. Kamal Bashah Bin Abu Samah~ They're wonderful~ caring~ loving~ kind~ understanding



Happy Father's Day

A Dad is a person
who is loving and kind,
And often he knows
what you have on your mind.
He's someone who listens,
suggests, and defends.
A dad can be one
of your very best friends!
He's proud of your triumphs,
but when things go wrong,
A dad can be patient
and helpful and strong
In all that you do,
a dad's love plays a part.
There's always a place for him
deep in your heart.
And each year that passes,
you're even more glad,
More grateful and proud
just to call him your dad!
Thank you, Dad...
for listening and caring,
for giving and sharing,
but, especially, for just being you!
Happy Father's Day



By Sachi Khatri

Alhmdulillah~ last school holiday my family n I celebrated Father's Day+ HIs Birthday~ in advance~ So, Father's Day kali ni pagi2 lg try new recipe~ Blue Poppy Seed Muffin n Vanilla Oreo Muffin~ Bla mkn panas2~ mmg superb! best sgt! 

Kawan2~ jgn lepaskn peluang order muffin ni dgn kami~ lowest price!! klu nk mkn panas2~ ble self pick up n klu nk tgu pon bleh~ 

Monday, June 13, 2011

~::Father's Day Special::~

~Istimewa sempena HAri BApa 2011~


Sempena Hari Bapa 2011~ Dapatkn hadiah istimewa utk diberikn pada bapa/suami/datuk/pakcik/adik @sesiapa shj yg berkenaaan;


  •  Set Coklat(24 biji)+ Riben+kad  ~ RM 19.90 shj! (normal price~ RM 25)~  Beli 5 set,dpt 1 set coklat PERCUMA*




PERCUMA~ 
1 set coklat (9biji) dgn riben (RM15)*

  • Set Red Velvet Cupcakes(15biji) + Fancy Ribbon + BOx 
RM45


Sample



Beli 2 Set Dptkn Satu (1)Set Blueberry Cheese Tart/ Fruit Tartlet (M size- 9biji) dgn hanya RM10 SHj!!! 

Fruit tartlet



BlueBerry Cheese Tart


Berminat???

Hubungi kami ~ 019-6570420 (nida)
019-4425646 (mus) 



Saturday, June 11, 2011

~Chocoholic::-- Chocolate Lollipop ::~

Chocolate Lollipop~ 

RM 1.20 satu

Min Order 50 btg

Warne boleh pilih ikut suka~ maksimum 3 jenis warne~ 






~Chocoholic::-- Chocolate Lollipop + Edible Image::~


Chocolate lollipop with edible image~ RM 2.00 shj! min order 48 biji


Gambar bleh pilih~ 

Barbie, Ben10, Mickey Mouse, Pooh, Upin Ipin dll~ 

Untuk tempahan: Hubungi sy; 019-6570420 (nida) 

Utk 48 biji, bleh pilih 2 jenis gambar kartun; cth~ Barbie& Pooh









~::Red Velvet CC with Buttercream Frosting+ Cupcakes Table Bouquet~ Pink Version::~


Order lgi~ 

Kali ni sy dpt order dr kawan FB juge~ spt biase~ tak knal in person except kt lam FB la~ Natrah~ 

Yg ni gmbr red velvet CC requested dr natrah utk diletakkn kt ats meja pengantin nti~ 





orange+yellow~ 


Pink Table bouquet cc utk majlis tunang~