Saturday, June 11, 2011

~Red Velvet Cakes~






Odw kami pulanh ke KL.. dpt g satu kol dr kawan my hubby~ nk order kek utk colleague dia~ sebiji red velvet cake utk esoknye!! bleh imagine tak~ klu tak terima order ni ~ nti oeg fikir ape plak~ dh la yg order ni smebody juge~ huhu~ so ktorg pon agree to accept d order~ 

Yg best tu ktonrg ingt bleh smpi awal BUt the traffic kt highway time tu sgt2 terrible! bertolak dari perlis around 3.30pm~ smpi kt KL 2.00am!! haha! such a lonnnggg longgggggg journey!! 



Dh tu pepagi lg dh start bz utk order yg perlu dihantar b4 lunch hour~ at last~ nila hasilnya!! red velvet cc with cream cheese frosting!! perlu di hantar k court jln duta~ 


huhu~ kali ni sy sedikit tidak puas hati dgn hasil kerja sy yg serabut!! huhu 




                                         
                                         Alhamdulillah~ this cake selamat smpi ke tangan org yg sepatutnya~

        then.... keesokan hari sy menerima kunjungan dari family terchenta~ abah n adik2 dtg bertandang ke rumah dari terengganu~ huhu (^_^) ~ sgt best time ni utk family gathering sbb smua ade! at that time sy rindukan arwah mak!! sgt!!! sbb klu la dia ade~ diala org yg pling happy time mcm ni!!

                                     Yang ni gmbr last time ktorng kuar g mkn same2 (^_^) ..It was on 2008!!


yg ni plak gmbr time convo~ mmg satu family ade time ni + my uncle(mak's youngest brother) 



This June, ktonrg akn celebrate abah d twins'  birthday (19th and 21st June) .... tp dh celebrate in advance juger!! hehee

                                          Red Velvet Cake With Cream Cheese Frosting~ Yummy!!

         Nila gmbr diorg!!! + my youngest sister tu nak juga enter frame sbb on her birthday hrtu tak smua dpt celebrate birthday dia~ (^_^)




Menu makan malam kami~ Laksa Penang, Ayam Golek Black pepper n Red Velvet cake! 

No comments:

Post a Comment