Thursday, July 28, 2011

~:: Tempahan Raya 2011::~





~ Biskut /Coklat Raya 2011~



Choc Crisp Cookies
(White Choc+ Cocoa Crunch+Rice Bubble+ Mix Fruits)
RM 25 (50 biji+)
Flavors: Mango/Strawberry/Blueberry



Biskut Mentega Choc Chip 
RM 19/50 biji



Biskut Sarang Semut 

RM 19/50 biji


Biskut Ceri Rossette
                                                                    RM 19/ 50 biji



Biskut Strawberry
RM 23/50 biji





Biskut Mentega Walnut
RM 23/50 biji




Chocolate Rose (Assorted Colours)
RM 18/27 biji
Chocolate Gift 








                                                   Chocolate Peppermint Praline
RM 23/ 27 biji


GIFT SET~
2 jenis biskut/Coklat (25- 27 biji biskut /jar)*

1)Butter Cookies/ Cherry Rosette/Biskut Sarang Semut+ Choc Crisp
RM 28 ONLY!~

2)Butter Walnut/ Strawberry Cookies+ Choc Crisp
RM 30 ONLY~

3)Butter Cookies/ Cherry Rosette/Biskut Sarang Semut+Butter Walnut/ Strawberry Cookies
RM 29 ONLY!

4)Chocolate Rose+ Butter Cookies/ Cherry Rosette/Biskut Sarang Semut~ 
RM 30 ONLY!

5)Chocolate Rose + Butter Walnut/ Strawberry Cookies
RM 32~

6)Chocolate Peppermint Praline + Butter Cookies/ Cherry Rosette/Biskut Sarang Semut
RM 35~

7)Chocolate Peppermint Praline+ Chocolate ROses 
RM 45





*kesemua jenis biskut akan diisi penuh di dalam balang~ 
* harga yang tersenarai tidak termasuk hiasan pada balang~ 

~:: Red Velvet Cake::~









~:: Barbie Doll Edible Image Birthday Cake::~


Saturday, July 9, 2011

~:: Elmo CC::~

Last week bz btul ngn my open house~haha.. dan lg amik order dr puan salwa zaidi; my ex- officemate.. ktenye tk puas mkn red velvet cc yg di order oleh en hadi(ex-officemate).. then puan salwa order lg utk mkn sendiri..kali ni dia prefer nk cc cmpur2 in a box.. i tk kisah sgt sbb time tu hr yg sama ade sorg lg judge order kek yg sama mcm dia nk tu!  tp malangnya tk sempat nk amik gmbr laaa!!! again!!! 
Sebenarnya haritu mmg btul2 bz menyiapkn mknn utk oepn house rumah sendiri.. mklumlh.. smua sdn bhd.. then xtau rupe ape dah haa.. kalut betul!! mne nk siapkn order.. mne nk masak lg.. nsib baik ade pembantu2 yg setia.. Mr Muscamarol n my sister, nadiah..time2 ni la teringt ssgt kt member yg sorang tu! huhu.. klu dia ade kt area sini.. dia pon dtg n tlg kalut sma ngn tuan rumah.. 

time nk buat elmo ni nsib baik i kol dulu puan salwa ni.. ingtkn elmo main hentam je kaler ape.. rupenye tak~ haha.. 


so gmbr kt bwh ni jela yg sempat sy snap.. sbb delivery nye the next day!! haha
on d 3rd july tu satu gmbr pon tk smpat nk snap! haish!!  gmbr birthday cake.. gmbr cupcakes  smua laaa!! tkpela.. kenangan tersemat dhati.. hihihi...
special elmos for yaya... 




~:: Carrot+Walnut Cake::~ Again!!


Alhmdulillah.. syukur pada Allah Taala sy dpt buat lg carrot n walnut cake~ order dr Puan Puteh (Cterer) utk mjlis mkn2 kt rumah dia td.. bru je dperkenalkn oleh my neighbour (aunt Rita) terus dpt order dr dia.. so sape2 nk wat mjlis mkn2 lpas ni bleh  cri sy yer!! 

Sy dh rase masakn mak teh ni td.. mmg sedap sgt2!! satisfaction guaranteed!! 




carrot walnut cake ngn fresh cream.. kt tgh layered ngn cream cheese.





Muffin yg di order jgak dr mak teh utk ank2 yatim..





strawberry muffin

~:: Splendid Surprise Birthday Cake Utk Puan Azizah::~


Carrot Walnut cake ordered by Pn Unaizah, one of the judges at KL COurt... dia order kek ni dr blan lepas lg utk pengarah Mahkamah KL~ I was so nervous to bake n decorate d cake!! seriously! feeling tu same je time nk amik exam time study dulu!! hahaaaaaaaa smpi tkleh tido~ odw g delivery cake tu dok bdebor jek~huhu~ dhla pening sbb tido lmbt nk siapkn decoration kek ni~ tido kol 2.30 pg.. kol 6 dh bgun bsiap2 nk delivery.. pepagi bute dh terpacak kt court jln duta.. haha~ alhmdulillah dterima baik~ tp sy still tk puas hti smpila ptg... lpas kol Pn Unaizah mtk feedbck~ haha~ brula I lega tk hingat.. huhu.+ kna gelak sma kt puan.. sbb over nervous.. ape2 pon timakasih yg tk terhingga kt Puan Unaizah.. all the judges... Magistrates n Registrar at Mahkamah Jln Duta sbb sudi mmberi kpercayaaan pada MusNida Bakery utk menyiapkn surprise kek khas utk Puan Azizah~ TQVM....


kawan2..gmbr kali sedikit mengecawakan disebabkn kepeningan.. tgk la kol brape dok snap pict... haru betul!! 




~:: Blue Velvet CC::~

Blue Velvet cupcakes~ 

Mmg red velvet fever since last month! alhmdulillah smbutan amaaaattt menggalakkn!! alhmdulillah! Smlm sy cube tkar dr red velvet k blue velvet~ cmni la jd nyer! turquoise je kaler dia~ maybe lpas cmpur ngn serbuk koko kaler biru tkar jd turquoise~ lol!~