Thursday, May 26, 2011

~Chocolate lagiii~



Salam~ misi membuat coklat kaler pink+purple bru je selesai~ lega tk tkate~ alhmdulillah~ order ni smua dr Azlina~ my FB fren~ dia ni sgt2 excited time sy tag gmbr coklat2 yg dia order kt FB~ hr had ni kenduri dia kt trg~ 

so smlm sy pon buat la delivery smpi Petronas sblum tol gmbk~ mmg nmpk dgn jelas la seri org nk kawen n yg best tu tgk kt lam keta dia~ fuuhhh mcm nk pindh terus~ byk brg~ + 3 kotak coklat lgi~ 


Alhmdulillah Azlina ngn adik dia happy je~ msi sterusnya utk dia~ pos apam polka dot k terengganu pagi Sabtu ni (^_^)



gmbor cekelat yg d order oleh Azlina utk wedding 29 hb nti~



gmbr close up~ pink+purple~ sgt2 sweet~ 



ni gmbr coklat utk htrn~ special requet dr azlina jga~ so colorful~ 



ok tak???

creative jga Azlina~ kdg2 mcm nila~ byk sy blajar dr customer sy~ tk terfikir nk combine byk2 kaler tp bla dh buat~ bru nmpk~ 





so, misi sy nti hr sabtu~ kite tgk je yer ape akan jadi~ lalalaa


opppsss sblum tu~ sy bjaya jga buat cistat~ Azlina add order sbb ade trial pack promo~ THaNk YOu Azlina~