Special Mother's Day Giveaway!!


Assalamualaikum..
kali ini Musnida Bakery nak buat GA istimewa untuk Hari Ibu.
hadiah berupa special cookies from Musnida Cakes House yang akan diberikan kepada 3 peserta yang paling kreatif dan bertuah.
**update : hadiah special yg lain akan ditambah mengikut keramaian peserta ^^

GA ini sangat mudah dan syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut:

  • follow blog ini (kalau dah follow, sila bagi id follower).
  • buat entry khas untuk GA nie dan boleh ikut kreativiti masing-masing.
  • copy gambar GA nie dan paste dalam entry korang.
  • tag 2 orang atau lebih.
  • tinggalkan di ruangan komen entry ini
    • id follower
    • link entry

nak join melalui facebook pun boleh tapi keutamaan diberikan kepada blogger. syarat-syarat penyertaan:
  • sila add mana-mana account facebook Musnida Bakery
  • share kat wall anda & tag maximum 2 orang (dikira sebagai 1 penyertaan)
  • hantar mesej berkenaan dengan share korang (untuk memudahkan Musnida Bakery cek penyertaan korang)
senang je kan?kalau ada sebarang soalan, tinggalkan di ruangan komen.
tarikh tutup penyertaan ialah pada 6 Jun 2012.