Friday, May 11, 2012

Promosi Hari Ibu


Promosi Hari Ibu & Bapa

Red Velvet Cake (500g)
@
Red Velvet Cupcakes (9pcs)

hanya pada hrga RM35!!
*cake + box + ribbon + mini card

untuk tempahan, sila hubungi: NIDA 019-6570420

Mega Projek ~ Cheese Tart~
Alhmdulillah.. blum cuti sekolah lg Musnida Bakery dh dpt mega projek utk kenduri kawen.. kali ni produk CheeseTart daripada  Musnida Bakery dpromosi dr mulut k mulut.. alhmdulillah.. kte customer dr Klang ni dia dpt tahu psl Musnida Bakery dr senior sek dia.. timakasih pada pemilik Ilham Zayyan Boutique sbb sudi mempromosikn produk Musnida Bakery….








Angry Birds lagi...


Birthday Cake~ MUFC~
Order kali ni sy dapat daripada ex- ofismate~ Tq kak Shahrin~ ktenye nk birthday cake ade edible image MU tp nk tutup skit logonya~ alhmdulillah hasilnya Kak Shahrin sukeee sangat2~ tq kak!!!






Pavlova~

Selamat kembali!! Waaaa… dah hmpir 2 minggu mndiamkn diri.. bkan ape.. diam sbb byk kje nye.. sgt2 bz ngn order last 2 weeks~ Alhmdulillah.. kje selesai dgn jayanya…customer pon puas hati.. itu yg pentingnya~~ Ok… kali ni nk crite pasal pavlova.. oh pavlova.. hrtu d 1st trial tu entah syok sendiri kot.. hihiihi.. tp mmg sdap n amazingly sy mkn sorg2 sj.. haha..  sblum membusykn diri  hrtu sempat la buat lg pavlova yg ke berapa kali ntahla… (sementara whipping ade lg lam peti) .. kali ni guna resepi lain pulak… ikut resepi dari blog nigella~ sy ikut bulat2 ape yg ditulis kt situ hasilnya~~~~

Klu ikutkan ape yg ditulis.. mmg jadila cumanya…. Manissss sgt.. mcm mashmallow dh rasenye.. tp yg syok tu dalam lembut mcm gula kapas.. kt luar lak crispy sket.. then letak lak dark choc.. kena la kot rase manis+pahit+masam…

Mcm ni le rupenye~




Hmmm.. takat tu je la dulu pavlovanya.en suami pon ckp nti2 la plak try nye…(xtahan godaan sbb dia kna habiskn) .. ~lol~. nti ade masa lapang sy cube lain… kali ni nk buat yg style trus ngap je ..