Monday, May 14, 2012

Special Mother's Day Giveaway!!


Assalamualaikum..
kali ini Musnida Bakery nak buat GA istimewa untuk Hari Ibu.
hadiah berupa special cookies from Musnida Cakes House yang akan diberikan kepada 3 peserta yang paling kreatif dan bertuah.
**update : hadiah special yg lain akan ditambah mengikut keramaian peserta ^^

GA ini sangat mudah dan syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut:

  • follow blog ini (kalau dah follow, sila bagi id follower).
  • buat entry khas untuk GA nie dan boleh ikut kreativiti masing-masing.
  • copy gambar GA nie dan paste dalam entry korang.
  • tag 2 orang atau lebih.
  • tinggalkan di ruangan komen entry ini
    • id follower
    • link entry

nak join melalui facebook pun boleh tapi keutamaan diberikan kepada blogger. syarat-syarat penyertaan:
  • sila add mana-mana account facebook Musnida Bakery
  • share kat wall anda & tag maximum 2 orang (dikira sebagai 1 penyertaan)
  • hantar mesej berkenaan dengan share korang (untuk memudahkan Musnida Bakery cek penyertaan korang)
senang je kan?kalau ada sebarang soalan, tinggalkan di ruangan komen.
tarikh tutup penyertaan ialah pada 6 Jun 2012.